Foglaljon időpontot online a kormányablakokba!

A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet alatt a kormányablakokban és okmányirodákban személyesen kizárólag időpontfoglalást követően intézhetjük ügyeinket.

 

A felület ügyfélkapus azonosítást használ. Amennyiben Ön nem rendelkezik Ügyfélkapuval, abban az esetben csak és kizárólag a regisztráció létrehozására van lehetőség időpontot foglalni.

Bejelentkezést követően az időpontfoglaláshoz az okmányiroda/ kormányablak és az intézni kívánt ügy kiválasztása szükséges.

 

Időpontfoglaláshoz kattintson ide!

 

Az intézkedések célja, hogy egyszerre a lehető legkevesebb ügyfél tartózkodjon a kormányablakokban, okmányirodákban az ügyfelek és ügyintézők védelme érdekében.

Kérjük, csak halaszthatatlan ügyekben keressék fel a kormányablakokat személyesen!

 

A személyes ügyintézés helyett, amennyiben lehetséges, válasszák az online ügyintézést! A megújult magyarország.hu oldalon jelenleg mintegy 750 ügyet intézhetünk elektronikusan (például családtámogatási ügyek, gépjármű ügyintézés, okmány ügyintézés). Emellett az epapir.gov.hu oldalon is indítható online ügyintézés olyan esetekben, amikor nincs az adott ügyhöz rendszeresített elektronikus űrlap.

 

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében már korábban is születtek döntések, amelyekkel elkerülhető a személyes ügyintézés: